Σύμμαχος των επαγγελματιών εστίασης ο Δημήτρης Χαρίτου

"Η μετατροπή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε ενίσχυση, και η γενναία ρύθμιση του χρέους που δημιουργήθηκε στην πανδημία η οποία θα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δόσεων και διαγραφή σημαντικού μέρους της βασικής οφειλής, αποτελούν σήμερα αναγκαίες λύσεις".
ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου στο πλαίσιο της κινητοποίησης «Τα κλειδιά της εστίασης» που πραγματοποίησαν στην Κομοτηνή τα Σωματεία Ζυθεστιατόρων και Καφεποτοπωλών Ροδόπης ως συμβολική αντίδραση “για την έλλειψη στήριξης του κλάδου από την Πολιτεία”, απέστειλε την παρακάτω δήλωση συμπαράστασης στους επαγγελματίες της εστίασης:

“Η εστίαση είναι από τους πιο βαριά πληττόμενους κλάδους, που όχι μόνο δεν έτυχε της οικονομικής στήριξης από την κυβέρνηση, αλλά δέχεται διαρκώς εμπαιγμό και κοροϊδία από τους υπουργούς της. Τα όποια οριζόντια μέτρα λαμβάνονται δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα σήμερα να απειλείται η βιωσιμότητα μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων του κλάδου, που και στη Ροδόπη αριθμεί εκατοντάδες επιχειρήσεις και δίνει δουλειά σε χιλιάδες εργαζόμενους.

Σύμμαχος των επαγγελματιών εστίασης ο Δημήτρης ΧαρίτουΟι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με τα αιτήματα των επαγγελματιών της εστίασης και σε εντελώς διαφορετική λογική από αυτήν της κυβέρνησης. Στοχεύουν να καλυφθούν οι ανάγκες διαβίωσης των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου, να στηριχτούν οι εργαζόμενοι και να καλυφθούν τα πάγια έξοδα των επιχειρήσεων. Η μετατροπή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε ενίσχυση, και η γενναία ρύθμιση του χρέους που δημιουργήθηκε στην πανδημία η οποία θα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δόσεων και διαγραφή σημαντικού μέρους της βασικής οφειλής, αποτελούν σήμερα αναγκαίες λύσεις. Εκφράζω την υποστήριξή μου στην κινητοποίηση των επαγγελματιών της εστίασης και στα αιτήματά τους που στόχο έχουν να μην κλείσουν επιχειρήσεις και να μην χαθούν θέσεις εργασίας”.

Σύμμαχος των επαγγελματιών εστίασης ο Δημήτρης Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood