Διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση των Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, διοργανώνει το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κομοτηνής και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός της ημερίδας είναι η έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση των μαθητών/τριων και ειδικότερα των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για τις Σχολές της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

Το περιεχόμενο της ημερίδας περιλαμβάνει την εισήγηση της Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥ Ροδόπης, τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν την περιγραφή των Σχολών, τις διαδικασίες εισαγωγής, τα προγράμματα σπουδών, τη ζωή μέσα στις Σχολές, και την επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη των αποφοίτων τους.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/η και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex event, στην ηλεκτρονική αίθουσα:

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/η και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex event, στην ηλεκτρονική αίθουσα :
https://minedu-secondary2.webex.com/mine…/onstage/g.php…

(Event number: 124 787 3738, Event password: 13022021)

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές και να λάβουν τις απαντήσεις που τους χρειάζονται για τον
σχεδιασμό της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ.

7f9e0de1 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii