Ξεκίνησε η φύτευση των διακοσίων δέντρων στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου Βασίλης Γαβριηλίδης.
Ο ίδιος κάνει λόγο για “ένα έργο πνοής για την πόλη, για τους αθλητές, για τους δημότες της Κομοτηνής”, και συμπληρώνει: “Μικρές ιδέες που πραγματοποιούνται απλά με τη σύμπραξη μιας χούφτας ανθρώπων και με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Τσαλικίδη που φρόντισε να μας παραχωρήσει για λίγες ώρες τον απαραίτητο εξοπλισμό”.
Σύμφωνα με τον κ. Γαβριηλίδη, “η ανάπλαση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής μόλις ξεκίνησε και έρχονται και άλλες επεμβάσεις που θα ανακοινώνονται μόνο όταν βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, όπως κάνουμε μέχρι τώρα”.
Ακόμη, ο κ. Γαβριηλίδης απευθύνει κάλεσμα στο κοινό για υποβολή παρόμοιων προτάσεων. “Θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο αν μας  γνωστοποιούνταν ιδέες και προτάσεις του κόσμου για την περαιτέρω βελτίωση του χώρου και των δραστηριοτήτων. Θα εκτιμηθούν αναλόγως και κάποιες από αυτές ενδέχεται να εγκριθούν από την Επιτροπή Διοίκησης. Άλλωστε ό,τι γίνεται μας αφορά όλους ανεξαιρέτως”, υπογραμμίζει.
Εξ άλλου, όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, η συγκεκριμένη περιοχή, ήταν γνωστή με το τοπωνύμιο “Χίλια Δέντρα” – δείτε εδώ.