Ολυμπία Λούρμπα: “Αυτή είναι η αλήθεια για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Σαπών”

"Ο κ. Κοτσάκης αποσιωπά τις πολλαπλές διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής για την ουσιαστική λύση του προβλήματος (κι όχι ευκαιριακής), με την ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες".
123657310_1374604829597667_5762620686082384181_n (1) - Αντιγραφή
Στην έδρα του ΕΚΑΒ 9 Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, επεστράφη το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σαπών.
Την αρνητική εξέλιξη γνωστοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών” του Απόστολου Ιωάννου, κ. Δημήτριος Κοτσάκης, που είναι και εργαζόμενος-πλήρωμα ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Σαπών, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή, την 4η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ Θράκης.

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης “Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών”, του Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου, κ. Ολυμπία Λούρμπα, που είναι και νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Σαπών, αποδομεί την τοποθέτηση του συναδέλφου της, χρεώνοντάς του “εμπάθεια”, “μεροληψία” και “ασθενή μνήμη”.

Ολυμπία Λούρμπα: "Αυτή είναι η αλήθεια για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Σαπών"

 

Συγκεκριμένα, απαντώντας, αναφέρει:

“Η άποψή σας κ. Κοτσάκη για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σαπών και την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη, είναι προσωποπαγής, μεροληπτική, και ασθενούς μνήμης.

Χωρίς να αποδίδετε ευθύνες στην Δημοτική Αρχή με την οποία ήσασταν υποψήφιος, για την ανύπαρκτη παρέμβασή της στο συγκεκριμένο θέμα, εγκαλείτε τη σημερινή, αποσιωπώντας τις πολλαπλές διεκδικήσεις της για την ουσιαστική λύση του προβλήματος (κι όχι ευκαιριακής), με την ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες.

Τα έγγραφα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και του Δημάρχου προς τα Υπουργεία, τους Βουλευτές και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, είναι αποδεικτικά στοιχεία που δεν αμφισβητούνται, όπως και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής είναι δημόσιο έγγραφο και αίτημα.

Η εκφρασμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση κτιρίου και τεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ, δεν μπορούν να αλλοιωθούν, πάρα μόνο από εμπαθείς.

Το Κ.Υ. Σαπών ποτέ δεν ζήτησε σ’ αυτόν τον τομέα τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, και ούτε εσείς ο ίδιος θέσατε ποτέ θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή σε επισκέψεις παραγόντων που βρέθηκαν στο Κ.Υ. Σαπών. Ακόμη και πρόσφατα, ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, στην επίσκεψή του στο Κ.Υ. Σαπών με τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, έθεσε ακόμη μία φορά δημόσια το αίτημα για την ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες.

Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία δεν μπορεί να παραχαραχθεί στον βωμό της στείρας σκοπιμότητας και της αντιπολίτευσης.

Λούρμπα Ολυμπία,

Νοσηλεύτρια Κέντρου Υγείας Σαπών,

Δημοτική Σύμβουλος Μαρωνείας – Σαπών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood