Εφ’ όλης της ύλης συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Γιάννη Γκαράνη, για τα θέματα του Δήμου Κομοτηνής

Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ-Γιάννη Γκαράνη σε άριστο κλίμα.
ιλχαν γκαρανης 1

Με ατζέντα την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Κομοτηνής, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με τον δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, στο γραφείο του τελευταίου.

Ο Ιλχάν Αχμέτ όπως ανέφερε έτυχε αναλυτικής ενημέρωσης από τον κ. Γκαράνη “για τα εξελισσόμενα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης και των οικισμών του Δήμου που χτυπήθηκαν βαρύτατα από την πρόσφατη κακοκαιρία, όπως ήταν το Μαυρομμάτι, αλλά και ευαίσθητα σημεία εντός του πολεοδομικού ιστού της Κομοτηνής, όπως είναι οι οδοί Φιλιππουπόλεως και Ομήρου, που δοκιμάζονται κάθε φορά από πλημμυρικά φαινόμενα, και η χρήζουσα άμεσης αποκατάστασης ανατολική είσοδος της Καρυδιάς”.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος προέβη σε εκτενή ενημέρωση “για την επιχειρούμενη εκ μέρους του Δήμου διευθέτηση του προβλήματος με τους τίτλους ιδιοκτησίας στον οικισμό του Ηφαίστου, καθώς και για την πρόοδο των εργασιών μετεγκατάστασης του οικισμού του τέρματος της οδού Αδριανουπόλεως στην ευρύτερη περιοχή του Κικιδίου”, όπως σημείωσε ο βουλευτής.

Από την πλευρά του βουλευτή Ροδόπης ζητήθηκε ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής, για τα έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Δήμος Κομοτηνής, για την εξέλιξη των μελετών στο λιμάνι του Φαναρίου και του μεγάλου έργου της αποχέτευσης που υλοποιείται εκεί, και για την εγρήγορση του Δήμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας στον γενικό πληθυσμό και στα σχολεία που βρίσκονται πλέον σε πλήρη λειτουργία.

Επισημαίνεται, τέλος, ο σκεπτικισμός που εκφράσθηκε από τον δήμαρχο και τον βουλευτή για τις προωθούμενες αλλαγές από το υπουργείο Εσωτερικών στην εκλογή των αιρετών της Τ.Α., “με την επιβολή ενός ακραία πλειοψηφικού συστήματος που αναιρεί κάθε έννοια αναλογικότητας στις διοικήσεις των δήμων” καθώς και για “τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα για την σύνταξη του πορίσματος της διακομματικής για την Θράκη”.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ στην δήλωσή του μετά την συνάντηση με τον κ. Γιάννη Γκαράνη, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο Κομοτηνής και τόνισε ότι η στενή συνεργασία των θεσμικών εκπροσώπων της Ροδόπης σε όλα τα επίπεδα αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη επιτυχή έκβαση των διεκδικήσεων στην Αθήνα.

«Χαίρομαι που είμαι σε θέση να πω ότι στο πρόσωπο του κ. Γκαράνη αναγνωρίζω έναν εργατικό, ενωτικό και αποτελεσματικό δήμαρχο με τον οποίο έχω μια πολύ καλή επαφή και συνεργασία», κατέληξε στη δήλωσή του ο βουλευτής Ροδόπης.

Εφ’ όλης της ύλης συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Γιάννη Γκαράνη, για τα θέματα του Δήμου Κομοτηνής

Εφ’ όλης της ύλης συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Γιάννη Γκαράνη, για τα θέματα του Δήμου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood