Για πολλοστή φορά, Τροχαία και γερανοί οδικής βοήθειας, έσπευσαν στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Απόλλωνος στη συνοικία της Ρέμβης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς ως αποτέλεσμα είχε μόνο υλικές ζημιές.

Η σύγκρουση των δύο Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα ντελαπάρισε, ενώ και τα δύο κατέληξαν με δύναμη στο πεζοδρόμιο, όπου το ευτύχημα είναι οτι δεν βρισκόταν κανένας πεζός.

Το ένα όχημα κινούταν από τη διασταύρωση προς την Απόλλωνος, και το έτερο κινούταν επί της Υψηλάντου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα από τρία της Κομοτηνής (μαζί με τις διασταυρώσεις Σκεπαστού-Βοσπόρου και Τσούντα-Κουμπάρη) όπου σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα εντός του αστικού ιστού.

Ωστόσο οι κάτοικοι της Ρέμβης υπογραμμίζουν πως τα τροχαία ατυχήματα σε αυτό το σημείο, αφενός σημειώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα, αφετέρου εγκυμονούν πολύ σοβαρότερους κινδύνους, καθώς το εν λόγω ρεύμα της οδού Υψηλάντου είναι ο δρόμος εξόδου της πόλης, από τον οποίο διέρχεται πολύ μεγάλος αριθμός οχημάτων, ενώ τα πεζοδρόμια της περιοχής είναι εξαιρετικά πολυσύχναστα φιλοξενώντας εκατοντάδες πολίτες που κάνουν περιπάτους και τζόκινγκ.

3ddcba3a trochaio 4 01764d2f trochaio 5eb12aa5b trochaio 3