Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Υψηλάντου και Απόλλωνος

Εξαιρετικά επικίνδυνο το συγκεκριμένο σημείο.
ΤΡΟΧΑΙΟ (3)

Για πολλοστή φορά, Τροχαία και γερανοί οδικής βοήθειας, έσπευσαν στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Απόλλωνος στη συνοικία της Ρέμβης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς ως αποτέλεσμα είχε μόνο υλικές ζημιές.

Η σύγκρουση των δύο Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα ντελαπάρισε, ενώ και τα δύο κατέληξαν με δύναμη στο πεζοδρόμιο, όπου το ευτύχημα είναι οτι δεν βρισκόταν κανένας πεζός.

Το ένα όχημα κινούταν από τη διασταύρωση προς την Απόλλωνος, και το έτερο κινούταν επί της Υψηλάντου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα από τρία της Κομοτηνής (μαζί με τις διασταυρώσεις Σκεπαστού-Βοσπόρου και Τσούντα-Κουμπάρη) όπου σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα εντός του αστικού ιστού.

Ωστόσο οι κάτοικοι της Ρέμβης υπογραμμίζουν πως τα τροχαία ατυχήματα σε αυτό το σημείο, αφενός σημειώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα, αφετέρου εγκυμονούν πολύ σοβαρότερους κινδύνους, καθώς το εν λόγω ρεύμα της οδού Υψηλάντου είναι ο δρόμος εξόδου της πόλης, από τον οποίο διέρχεται πολύ μεγάλος αριθμός οχημάτων, ενώ τα πεζοδρόμια της περιοχής είναι εξαιρετικά πολυσύχναστα φιλοξενώντας εκατοντάδες πολίτες που κάνουν περιπάτους και τζόκινγκ.

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Υψηλάντου και Απόλλωνος Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Υψηλάντου και ΑπόλλωνοςΑκόμη ένα σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Υψηλάντου και Απόλλωνος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood