Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ», κατανοώντας τη σπουδαιότητα της μοναδικής συντροφιάς του βιβλίου στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες, δίνουν τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου να απολαύσουν την ανάγνωση των βιβλίων που διαθέτει η Βιβλιοθήκη.

Η διακίνηση των βιβλίων θα γίνεται από τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ».

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (25310-22589) καθώς και στο τηλέφωνο του Συλλόγου (25310-36909).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  αναζητούν βιβλιογραφία στον  Ηλεκτρονικό Κατάλογο της Βιβλιοθήκης, στον σύνδεσμο https://komotinilib.openabekt.gr/. Τον σχετικό σύνδεσμο μπορούν να τον ακολουθούν και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.komotini.gr (openABEKT – Ηλεκτρονικός Κατάλογος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής).

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και του κοινού της, καθώς όλα τα βιβλία παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για τη νόσο covid-19, και όλα τα δανειζόμενα βιβλία άμα τη επιστροφή τους φυλάσσονται σε καραντίνα, σε ξεχωριστό χώρο, για 72 ώρες. Εξάλλου, δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς τη μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).

7a3ca559 dimotiki vivliothiki syllogos perpato