“Στενή συνεργασία για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα”, ζήτησε ο Ευρ. Στυλιανίδης από τα στελέχη της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ

Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε λεπτομερειακώς τα τοπικά στελέχη για όλες τις ενέργειες και επαφές του με τους αρμόδιους Υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη, και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στα προβλήματα της περιοχής.
ΦΩΤΟ (2) - Αντιγραφή

Με τον βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη συναντήθηκε το προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ροδόπης του κόμματος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιάννης Βεζυργιαννίδης, η αντιπρόεδρος Δήμητρα Τσιμπιρίδου, ο γραμματέας Βασίλης Αμπαρτζίδης και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Κομοτηνής Γιώργος Θεοχαρίδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, “στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την περιοχή και εστιάζονται κυρίως στην πορεία εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Ροδόπης. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα και ζητήθηκε από τον Βουλευτή συνδρομή για την άμεση επίλυσή τους. Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε λεπτομερειακώς τα τοπικά στελέχη για όλες τις ενέργειες και επαφές του με τους αρμόδιους Υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη, για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στα προβλήματα της περιοχής. Ζήτησε δε από τα στελέχη της οργάνωσης την στενή συνεργασία τους για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα”.

"Στενή συνεργασία για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα", ζήτησε ο Ευρ. Στυλιανίδης από τα στελέχη της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood