“Πανστρατιά” των τοπικών “γαλάζιων” στελεχών ζητά ο Ευρ. Στυλιανίδης

"Στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χωρούν προσωπικές διαδρομές - Ως βουλευτής είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου".
IMG_6787

Συνάντηση εργασίας με το προεδρείο της νομαρχιακής οργάνωσης Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας είχε ο τοπικός βουλευτής του κόμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα της παράταξης και της περιοχής.

Ο πρόεδρος Γιάννης Βεζυργιαννίδης, η αντιπρόεδρος Δήμητρα Τσιμπιρίδου, και ο Γραμματέας Βασίλης Αμπαρτζίδης, μαζί με τον πρόεδρο της δημοτικής οργάνωσης Κομοτηνής Γιώργο Θεοχαρίδη, παρουσίασαν τα προβλήματα λειτουργίας της οργάνωσης, περιέγραψαν τις “προσπάθειες ενεργοποίησης των τοπικών δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα”, και συζήτησαν με τον βουλευτή “πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί το κλείσιμο λόγω της πανδημίας στην τοπική αγορά αλλά και στην τοπική κοινωνία”.

"Πανστρατιά" των τοπικών "γαλάζιων" στελεχών ζητά ο Ευρ. ΣτυλιανίδηςΟ Ευρ. Στυλιανίδης από την πλευρά του τους ενημέρωσε για τις πολιτικές που προωθεί στην περιοχή και ζήτησε “την πανστρατιά όλων των τοπικών στελεχών”. Συγκεκριμένα, τόνισε: “Έχουμε χρέος να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένα και συντονισμένα. Δεν περισσεύει κανείς. Τα κομματικά στελέχη, οι αυτοδιοικητικοί, οι εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς και των κοινωνικών φορέων μαζί. Πρέπει να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και να καταγράψουμε ξανά αποτελέσματα για τον τόπο μας, κι αυτό δεν γίνεται μόνο με επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, αλλά με πολύ συστηματική και σκληρή δουλειά που επιτυγχάνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Ως βουλευτής είμαι συνεχώς στη διάθεση σας. Πάνω στα προβλήματα, δίπλα στους συμπολίτες μας. Στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χωρούν προσωπικές διαδρομές. Απαιτείται συλλογική δράση, συνεργασία, αποφασιστικότητα στη διεκδίκηση κάποιων κορυφαίων ζητημάτων για τη Ροδόπη, και κυρίως δουλειά. Πρέπει και σε αυτή την περίοδο να βάλουμε ξανά τη σφραγίδα της δημιουργίας μας κόντρα στις δυσκολίες της εποχής”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood