Γήπεδα 5Χ5 θα κατασκευάσει ο Δήμος Αρριανών στις τοπικές κοινότητες Κέχρου και Λυκείου, ενώ θα αντικαταστήσει τον χλοοτάπητα σε εκείνο της τοπικής κοινότητας Αρριανών.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατασκευή γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου 5Χ5, διαστάσεων 39Χ25 μ. και 29Χ19 μ. στις τοπικές κοινότητες Κέχρου και Λυκείου αντιστοίχως, και αποξήλωση και αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του μίνι γηπέδου 5Χ5, διαστάσεων 46Χ29 μ. στην τοπική κοινότητα Αρριανών.

Η μελέτη συντάχθηκε σύμφωνα με τις τεχνικές περιγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των απαιτήσεων που θέτει η FIFA για τους συνθετικούς τάπητες γηπέδων.

“Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για την περιοχή, καθώς οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις θα προσφέρουν αθλητική διέξοδο στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στους νέους της περιοχής”, δήλωσε ο δήμαρχος Αχμέτ Ριτβάν, ο οποίος συνυπέγραψε τη σύμβαση του έργου με τον ανάδοχο Αντώνη Αντωνιάδη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2021 και να παραδοθούν οι εγκαταστάσεις προς χρήση στους δημότες της περιοχής.

89637bb4 62 dt athlitikes egkatastaseis 5ch5 2