Οι προσπάθειες του αναδόχου την Παρασκευή 29/1 να αποκαταστήσει την τεχνική βλάβη στο δίκτυο των φωτεινών σηματοδοτών του κόμβου στη συμβολή των οδών Λ. Δημοκρατίας, Θησέως και Ορφέως (κόμβος Ηρώου Κομοτηνής), απέβησαν άκαρπες καθώς το πρόβλημα εντοπίστηκε στην υπογειοποίηση των καλωδίων.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής δρομολόγησαν την οριστική επίλυση του προβλήματος η οποία θα επιτευχθεί με την αντικατάστασή τους. Τα υλικά παραγγέλθηκαν άμεσα και από αύριο αρχίζει η ολική αντικατάσταση των καλωδίων και η αποκατάσταση  της βλάβης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μέχρι τότε, οδηγοί, ποδηλάτες και πεζοί οφείλουν να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή. Να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τον κόμβο, μέχρι την επαναλειτουργία των σηματοδοτών.

Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης, κατανοώντας ότι πρόκειται για κομβικό σημείο διέλευσης στην πόλη.