Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Κομοτηνής-ΔΕΔΔΗΕ για την αισθητική αναβάθμιση του δικτύου διανομής

Η συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία αφορά στη σταδιακή υπογειοποίηση των υφιστάμενων εναέριων γραμμών μέσης και χαμηλής τάσης στα σημεία/περιοχές όπου ο Δήμος Κομοτηνής υλοποιεί συγκεκριμένα έργα.
143821671_403789644047038_1548925603612011936_n

Στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη, της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέσποινας Πάσσου, της Διευθύντριας Περιοχής Κομοτηνής του ΔΕΔΔΗΕ Γεωργίας Ανδρέου, και στελεχών της εταιρίας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνεργασίας του Δήμου με την ΔΕΔΔΗΕ, και με αντικείμενο τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την αισθητική αναβάθμιση του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στη σταδιακή υπογειοποίηση των υφιστάμενων εναέριων γραμμών μέσης και χαμηλής τάσης στα σημεία/περιοχές όπου ο Δήμος Κομοτηνής υλοποιεί συγκεκριμένα έργα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η οδός Παπαδήμα όπου προχώρησαν ταυτόχρονα οι εργασίες ανάπλασης του πεζόδρομου με την υπογειοποίηση των γραμμών.

Επίσης, αφορά στις οδούς Θεμιστοκλή Σοφούλη, Νικηφόρου Γρηγορά και Σωκράτους, οι οποίες περιβάλουν ή βρίσκονται εντός του βυζαντινού τείχους, κατά το έργο ανάπλασης της περιοχής εξωτερικά και περιμετρικά αυτού.

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Κομοτηνής-ΔΕΔΔΗΕ για την αισθητική αναβάθμιση του δικτύου διανομής«Η σύμβαση  επιτυγχάνει τον καλό συντονισμό των εργασιών ώστε όταν οι υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε εργασίες, να γίνεται ταυτόχρονα η υπογειοποίηση των υφιστάμενων εναέριων γραμμών διανομής της ΔΕΗ και να κερδίζουμε χρόνο και οικονομικούς πόρους, αλλά και να μειώνουμε την ταλαιπωρία των δημοτών που είναι οι χρήστες τόσο των δρόμων όσο και των δικτύων. Επιπλέον, οι παράλληλες εργασίες δεν προκαλούν φθορές στο οδόστρωμα γιατί σε κάθε τομή που πραγματοποιείται, επιβαρύνεται, όπως τονίζουν και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες», σημείωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood