Αμερικανικά μεταγωγικά και ελικόπτερα Black Hawk και Apache στην Αλεξανδρούπολη

Εν όψει των επτά διασυμμαχικών αποστολών που θα πραγματοποιηθούν από τον Φεβρουάριο ως τον Αύγουστο υπό την ομπρέλα των επιχειρήσεων POSEIDON TRIDENT 2021, και με κορυφαία τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση DEFENDER 21.
ploio_elicopter_alexandr

Τον νέο Βοηθό Ναυτικού Ακολούθου της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Christopher Lepore, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Τον κ. Lapore συνόδευαν ο Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Μονάδας Μεταφορών (SDDC) Andre Cameron, και ο Mike Pittas από το Στρατιωτικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μπόγδης.

Ο κ. Lepore ενημέρωσε τον κ. Ζαμπούκη για τις επτά διαδοχικές διασυμμαχικές αποστολές που θα πραγματοποιηθούν από τον Φεβρουάριο ως τον Αύγουστο υπό την ομπρέλα των επιχειρήσεων POSEIDON TRIDENT 2021, με κορυφαία τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση DEFENDER 21, και με το λιμάνι και το αεροδρόμιο της πόλης να αποτελούν κύριους σταθμούς μεταφορών και επιχειρήσεων. 

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα καταπλεύσουν επτά θηριώδη αμερικανικά μεταγωγικά πλοία, ενώ περισσότερα από τριάντα επιθετικά ελικόπτερα των ΗΠΑ, τύπου Black Hawk και Apache, θα συντηρούνται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος” και θα επιχειρούν με βάση αυτό.

Αμερικανικά μεταγωγικά και ελικόπτερα Black Hawk και Apache στην ΑλεξανδρούποληΑκόμη, ο Christopher Lepore συμμετείχε σε διευρυμένο briefing για το θέμα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, και είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στέλιο Ζαντανίδη.

Κατά τις επαφές του κ. Lepore, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των Αμερικανών στρατιωτών στη Αλεξανδρούπολη, ενώ επιβεβαιώθηκε η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood