Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα

Το ύψος της δωδεκάωρης βροχής έφτασε στα 81 χιλιοστά, δηλαδή έπεσαν 81 τόνοι νερού ανά στρέμμα.
ΖΗΜΙΕΣ ΒΡΟΧΕΣ 26-1-2021

Οι 81 τόνοι νερού ανά στρέμμα που έβρεξε χθες στην Κομοτηνή (στα 81 χιλιοστά έφτασε το ύψος της δωδεκάωρης βροχόπτωσης), και οι ισχυροί άνεμοι, επόμενο ήταν θα προκαλέσουν προβλήματα.

Όπως στον οικισμό της Καρυδιάς όπου ο παράλληλος με το ποτάμι δρόμος της ανατολικής εισόδου-εξόδου του χωριού που οδηγεί στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Κάλχα, δεν άντεξε. Ο όγκος των υδάτων ήταν τεράστιος και η ορμητικότητά τους σφοδρή, με αποτέλεσμα ο δρόμος να υποστεί καθολική καθίζηση σε μεγάλο τμήμα της μιας λωρίδας του. Το εν λόγω σημείο είχε πληγεί στην προηγούμενη βροχόπτωση της 12ης Ιανουαρίου, και οι δημοτικές υπηρεσίες είχαν τοποθετήσει διαχωριστικό επιτρέποντας την κυκλοφορία μόνο στην άλλη λωρίδα. Η κυκλοφορία από τον δρόμο πλέον έχει διακοπεί.

Την ίδια ώρα δέντρα κατέπεσαν σε σημεία του οδικού δικτύου. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση επενέβησαν εθελοντές του παρατήματος Κομοτηνής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κατά τη διάρκεια της νυχτερινής περιπολίας τους, πραγματοποιώντας κοπή και απομάκρυνση από το οδόστρωμα, μεγάλου δέντρου.

Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα Κομοτηνή: Η σφοδρή βροχόπτωση κατέστρεψε δρόμους και ξερίζωσε δέντρα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood