Εμβολιάστηκαν τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Γηροκομείου Κομοτηνής

Τα μέλη των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ, εκτός από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, καταθέτουν ψυχή στη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας.
143375096_165372328411713_7514507634198870679_n_censored - Αντιγραφή

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων στον νομό Ροδόπης.

Και σε αυτή τη διαδικασία συνδράμουν Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, τα μέλη των οποίων εκτός από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, καταθέτουν ψυχή στη μεγάλη αυτή μάχη κατά της πανδημίας.

Σήμερα στο Γηροκομείο Κομοτηνής εμβολιάστηκαν τριάντα τρεις τρόφιμοι και εργαζόμενοι.

“Είναι τεράστια η χαρά μας που μπορούμε να συνεισφέρουμε στη δημόσια υγεία”, αναφέρει η νοσηλεύτρια εμβολιασμών του ΕΟΔΥ Κομοτηνής, Αγγελική Παπαδοπούλου, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να εφαρμόζει τα μέτρα προστασίας “για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Παπαδοπούλου βρέθηκε χθες με την ομάδα της και στην Αλεξανδρούπολη, όπου εμβολίασε 89 τροφίμους και εργαζόμενους του Ιωακείμειου Γηροκομείου, ενώ συνέδραμε και στους 170 εμβολιασμούς που διενήργησε Κινητή Ομάδα Υγείας από την Ξάνθη στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός».

Εμβολιάστηκαν τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Γηροκομείου Κομοτηνής Εμβολιάστηκαν τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Γηροκομείου ΚομοτηνήςΕμβολιάστηκαν τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Γηροκομείου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood