Καθώς σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, ο Δήμος Κομοτηνής καλεί τους πολίτες να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τις καιρικές προγνώσεις της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, από τα βορειοδυτικά, ενώ από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται ότι θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Τοπικά αναμένονται πολύ θυελλώδεις άνεμοι, νοτιοδυτικοί στο Αιγαίο. Επίσης προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους, αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, στα βόρεια. Από το βράδυ της Τρίτης και ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

397ebf56 chioniΕπίσης, η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, από 6 έως 8 βαθμούς, από τις βραδινές ώρες στα βόρεια, η οποία την Τετάρτη θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

0dae925d chionoptoseis f96d0179 pagetos 1