Ποιες μάσκες συστήνονται έναντι του μεταλλαγμένου Covid

Επίσημη σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων, απηύθυναν οι υγειονομικές αρχές στη Γαλλία.
masks

Επίσημη σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων, απηύθυναν οι υγειονομικές αρχές στη Γαλλία. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ολιβιέ Βεράν, υποστήριξε ότι οι υφασμάτινες, και κυρίως οι χειροποίητες, μάσκες, παρέχουν μειωμένη προστασία έναντι των νέων μεταλλάξεων του κορωνοϊού Covid-19 – της βρετανικής και της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Ειδικά το βρετανικό στέλεχος, αναμένεται να εξαπλωθεί ραγδαία στη γαλλική επικράτεια τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τους επικεφαλής γαλλικών νοσοκομείων, οδηγώντας πιθανώς σε ένα τρίτο εθνικό lockdown.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, μόνο τρεις τύποι μάσκας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους χώρους, και συγκεκριμένα οι χειρουργικές μάσκες, οι μάσκες ειδικού τύπου «FFP2», και οι βιομηχανικές μάσκες προσώπου, καθώς αυτές, όπως αναφέρει το γαλλικό δίκτυο RTL, παρέχουν τη μεγαλύτερη προστασία.

Γράφημα του AFP για την προστασία που παρέχουν οι μάσκες – Συνιστά κάτω από την υφασμάτινη μάσκα να φοριέται και χειρουργική 

grafima11
Ποιες μάσκες συστήνονται έναντι του μεταλλαγμένου CovidΉδη στη Γαλλία έχει τεθεί το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις έξι το απόγευμα, ωστόσο δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων και των κρουσμάτων.

Στη Γαλλία, όπου ο απολογισμός της πανδημίας του Covid-19 αγγίζει τους 72.000 νεκρούς, ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρασε ξανά χθες το όριο των 20.000.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood