Συνεχίζεται ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Κομοτηνής

Όλα τα σχολεία θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα πρώτα θα δοθούν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.
Πάμε Ανακύκλωση Δήμος Κομοτηνής

Ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Κομοτηνής συνεχίζεται εν όψει της επανέναρξης των δια ζώσης μαθημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους μας.

Ο Μαραθώνιος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δημοτικής πλατφόρμας για την επιβράβευση της ανακύκλωσης, followgreen.gr/komotini, σύμφωνα πάντα με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Συνεχίζεται ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου ΚομοτηνήςΥπενθυμίζεται πως η δράση υλοποιείται ως εξής:

  • Οι μαθητές με τη βοήθεια γονέων και εκπαιδευτικών καλούνται να κάνουν διαλογή στην πηγή τεσσάρων υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και μπαταρίες), και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται μικροί χάρτινοι κάδοι ανακύκλωσης. Η συλλογή πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα.
  • Οι επιδόσεις κάθε σχολείου/τάξης στην ανακύκλωση καταγράφονται στην ειδική ενότητα της πλατφόρμας με τίτλο «ΣΧΟΛΕΙΑ» στον σύνδεσμο gr/komotini/contest, ενώ είναι δυνατή η ενίσχυση των σχολείων με δωρεά πόντων από τα μέλη της πλατφόρμας.
  • Όλα τα σχολεία θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα πρώτα θα δοθούν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Η σχολική δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και της ΑΦΗΣ, και σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ (σύστημα ανακύκλωσης στον μπλε κάδο).

“Με την αλλαγή της συμπεριφοράς και της νοοτροπίας μας, μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή για εμάς και τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας”, είναι το μήνυμα της δράσης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood