ΔΠΘ & Δ’ Σ.Σ. ανανέωσαν για ακόμη δύο έτη το επωφελές Μνημόνιο Συνεργασίας τουςμό

Άριστη η συνεργασία των δύο μερών στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
DSC_7479

Την ανανέωση για δύο ακόμη έτη του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δ΄ Σώματος Στρατού, συνυπέγραψαν στην Ξάνθη ο Πρύτανης του ΔΠΘ, Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, και ο Διοικητής του Δ’ Σ.Σ., Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης, μετά από συμφωνία των δύο μερών για την ανανέωση του διετούς διάρκειας Μνημονίου που είχαν συνυπογράψει τον Δεκέμβριο του 2018 και το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα επωφελές και για τις δύο πλευρές καθώς υπήρξε άριστη συνεργασία στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

ΔΠΘ & Δ' Σ.Σ. ανανέωσαν για ακόμη δύο έτη το επωφελές Μνημόνιο Συνεργασίας τουςμόΕιδικότερα, συνάφθηκαν επιμέρους πρωτόκολλα συνεργασίας (μεταξύ της Διοίκησης Μηχανικού του Δ’ Σ.Σ. και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, μεταξύ του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και της Διοίκησης Μηχανικού Δ΄ Σ.Σ., και μεταξύ του Τμήματος ΗΜΜΥ και του Κέντρου Εξομοιωτών).

Παράλληλα, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΔΠΘ (ΚΕΔΙΒΙΜ-ΔΠΘ) και του Δ’ Σώματος Στρατού, από τον Υποδιοικητή του Δ΄Σ.Σ., Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, και την Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΔΠΘ, Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, με την ιδιότητα της Προέδρου του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΔΠΘ, με σκοπό την ανάληψη δράσεων για ενίσχυση της Δια Βίου Μάθησης και επιμόρφωση του προσωπικού τους. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα έχουν ήδη προγραμματιστεί τρία προγράμματα επιμόρφωσης-κατάρτισης για τα στελέχη του Δ΄Σ.Σ.

ΔΠΘ & Δ' Σ.Σ. ανανέωσαν για ακόμη δύο έτη το επωφελές Μνημόνιο Συνεργασίας τουςμό

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood