Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς Πανεπιστημιούπολη

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
DSC01195

Yποχώρηση του οδοστρώματος στον δρόμο Εκτενεπόλ-Ήφαιστος-Πανεπιστημιούπολη, προκάλεσε μεγάλη τρύπα που καθιστά αδύνατη την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο σημείο έσπευσαν ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δέσποινα Πάσσου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΚ, όπως επίσης και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς ΠανεπιστημιούποληΕργαζόμενοι του Δήμου τοποθέτησαν κάγκελα και κορδέλες για την αποτροπή ατυχήματος οχημάτων και πεζών, και αποφασίστηκε η εκτροπή της κυκλοφορίας.

Ο δρόμος ανήκει στην ευθύνη του Δήμου Κομοτηνής ως προς τη συντήρησή του, μετά την επέκταση του σχεδίου πόλεως, γι’ αυτό και οι δημοτικές υπηρεσίες με την αρωγή εργολάβου που έχει σύμβαση σε ισχύ, θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση της βλάβης.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ ερευνούν τους πιθανούς λόγους που προκάλεσαν τη βλάβη.

Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς ΠανεπιστημιούποληΌπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης, “όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια καθώς συνδέει την πόλη με την πανεπιστημιούπολη αλλά και πολλούς οικισμούς τόσο της Κομοτηνής όσο και του γειτονικού Δήμου Ιάσμου”. Μέχρι τότε συνιστά στους διερχόμενους απόλυτη προσοχή. Ταυτόχρονα ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής για την άμεση παρουσία.

Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς Πανεπιστημιούπολη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood