Στήριξη και αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Στήριξη και αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά η "Λαϊκή Συσπείρωση".
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κομοτηνής, Γιάννης Λεβέντης.

Κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Κομοτηνής επισκέφθηκε τον οικισμό Μαυρομμάτι προκειμένου να ενημερωθεί από τους ίδιους τους πληγέντες για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στα σπίτια τους από την υποχώρηση του αναχώματος του ποταμού Λισσού μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της παράταξης, “εξαιτίας της πλημμύρας καταστράφηκε η περιουσία, κυρίως σπίτια, αλλά και γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα, περίπου 12-13 οικογενειών. Κατά την επίσκεψη μας το μεσημέρι της Πέμπτης, τα σπίτια των πληγέντων παρέμεναν μέσα στις λάσπες, αναμένοντας τους αρμόδιους φορείς για την καταγραφή των ζημιών”.

Αίτημά τους προς τη δημοτική αρχή, είναι “να μεριμνήσει για την άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας της υποχώρησης του αναχώματος, για την στήριξη των πληγέντων και για την ικανοποίηση τόσο των άμεσων αναγκών τους σε τρόφιμα, ρούχα, ατομική υγιεινή, στέγη, όσο και για τις απαραίτητες υλικές ενέργειες με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκλήθηκαν στις περιουσίες τους”.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Λεβέντης αναφέρει οτι “με τη στήριξη της δημοτικής αρχής να αποζημιωθούν οι πληγέντες στο 100% για τις καταστροφές των νοικοκυριών και των περιουσιών τους”, και συμπληρώνει πως “πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο μέσο του φετινού χειμώνα, αλλά και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood