Άμεση αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά ο Αντώνης Γραβάνης

Άμεση αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά ο Αντώνης Γραβάνης.
138409046_212392370539388_5853880491819575415_n

Τον οικισμό Μαυρομμάτι της δημοτικής ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου του Δήμου Κομοτηνής, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» με σκοπό την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν. Ο επικεφαλής Αντώνης Γραβάνης συνοδευόμενος από μέλη και εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης μίλησαν με τους κατοίκους και δεσμεύτηκαν να συμβάλουν τόσο στην αντιμετώπιση του προβλήματος και των όποιων τεχνικών θεμάτων και παρεμβάσεων απαιτούνται, όπως και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

“Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούνται άμεσες λύσεις και για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον αλλά κυρίως για την ενίσχυση των συμπολιτών μας”, σημείωσε ο Αντ. Γραβάνης, που ζητά “την άμεση αποζημίωση των συμπολιτών μας που επλήγησαν οι περιουσίες τους από τον Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, με την Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών. Στον προϋπολογισμό του Δήμου είναι εγκεκριμένο το ποσό των 15.000 ευρώ το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα”. Επιπλέον ο Αντ. Γραβάνης προτείνει την περαιτέρω αύξηση του ποσού για την αντιμετώπιση όλων των αναγκών.

Άμεση αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά ο Αντώνης Γραβάνης Άμεση αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά ο Αντώνης Γραβάνης Άμεση αποζημίωση των πληγέντων στο Μαυρομμάτι ζητά ο Αντώνης Γραβάνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood