Η ICAP, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι αναγνωρισμένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA) ως Credit Rating Agency, βράβευσε και φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και Ομίλους “ΤRUE LEADERS” για το 2019, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). 

Aπο τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, μόνο 87 επιχειρήσεις αναδείχθηκαν “TRUE LEADERS”, και μεταξύ αυτών φιγουράρει η Pharmathen.

5a7b2568 pharmathen1Η ICAP, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου “ICAP Credit Score”, αναγνωρίζει τις Εταιρείες και Ομίλους “ΤRUE LEADERS”, με βάση την ταυτόχρονη εκπλήρωση των εξής κριτηρίων:

• Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
• Να συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
• Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
• Να έχουν υψηλή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας (“ICAP Credit Score”). 

5ba0311e tlΟ θεσμός απολαμβάνει υψηλή αναγνώριση από την επιχειρηματική κοινότητα. Μεταξύ άλλων, σημαντικές προσωπικότητες αναφέρονται σε αυτόν και φέτος, μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου (e-book) «Βραβεύσεις True Leaders», το οποίο θα διατεθεί σύντομα στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά, το έντυπο περιλαμβάνει τοποθετήσεις από τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, Ευθύμιο Βιδάλη, και τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, Βασίλη Ραμπάτ.

bab7c016 138414068 3865257836858714 5630035928717771542 oΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP, Νικήτας Κωνσταντέλλος,  τονίζει: “Οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, αφού με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια”. Υπογραμμίζει, δε, το “ευχάριστο γεγονός ότι όλο και πιο πολλές Εταιρείες επιτυγχάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και του EBITDA και στη βελτίωση της πιστοληπτικής τους ικανότητας”. Τέλος, επισημαίνει ότι “οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και δύνανται να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας”.

Μέγας Χορηγός: ONASSIS FOUNDATION
Χρυσός Χορηγός: TELEPERFORMANCE GREECE
Διακεκριμένοι Χορηγοί: AVIS – OLYMPIC, AUTOHELLAS HERTZ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Χορηγοί: ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, CHIPITA, ERGO, GREEN PROPERTIES, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΤΕΝ
Υποστηρικτές: ACCENTURE, FOURLIS, UNISYSTEMS, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΛΤΟΝ, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΗ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΙΤΑΝ, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Χορηγός Επικοινωνίας: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, naftemporiki.gr