ΕΡΤ/DIGEA: Έβρος-Κομοτηνή στις 15/1 ο επόμενος γεωγραφικός σταθμός της 2ης Ψηφιακής Μετάβασης

Οι τηλεθεατές των περιοχών αυτών θα χρειαστεί να προβούν σε επανασυντονισμό των δεκτών τους στις νέες συχνότητες χωρίς να απαιτείται αγορά νέου εξοπλισμού.
ERT-DIGEA_resize-e1499860681284

Μετά τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, επόμενος γεωγραφικός σταθμός της ΕΡΤ και της Digea για τη μετάβαση στις τελικές διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες, είναι ο νομός Έβρου και η Κομοτηνή. Η μετάβαση σε αυτές τις περιοχές θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020, και το κοινό χρονοδιάγραμμα των δύο ψηφιακών παρόχων, τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Ιανουαρίου 2021.

Οι τηλεθεατές των περιοχών αυτών θα χρειαστεί να προβούν σε επανασυντονισμό των δεκτών τους στις νέες συχνότητες, ενώ δεν απαιτείται η αγορά νέου εξοπλισμού.

Αναλυτικά τα Κέντρα Εκπομπής που θα επηρεαστούν στις 15  Ιανουαρίου 2021 είναι:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΠΥΘΙΟ
ΚΗΠΟΙ
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΣΟΥΦΛΙ
ΠΛΑΚΑ

 

ΕΡΤ/DIGEA: Έβρος-Κομοτηνή στις 15/1 ο επόμενος γεωγραφικός σταθμός της 2ης Ψηφιακής ΜετάβασηςΑξίζει να σημειωθεί πως με την υλοποίηση της δεύτερης φάσης της ψηφιακής  μετάβασης στον Έβρο και την Κομοτηνή, ολοκληρώνεται το έργο  σε όλο το ανατολικό τμήμα της χώρας – ηπειρωτικό και νησιωτικό – ενώ το συνολικό εγχείρημα εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς ώστε να ολοκληρωθεί – όπως έχει προβλεφθεί – στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021.

Υπενθυμίζεται πως με τη δεύτερη φάση της ψηφιακής μετάβασης, που πραγματοποιείται βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα εκπέμπονται στις τελικές διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνεται φάσμα για την ανάπτυξη εφαρμογών 5G.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood