Σε διαδικασία εκπόνησης τεχνικής μελέτης, με τη βοήθεια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, για την εγκατάσταση κερκίδας προκάτ οκτακοσίων θέσεων στη νότια πλευρά του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, βρίσκεται η Διοίκησή του, σύμφωνα με τον πρόεδρο Βασίλη Γαβριηλίδη. Κάτω από την κερκίδα προβλέπεται να διαμορφωθούν αίθουσες αποδυτήριων αθλητών.

Συγχρόνως, σύμφωνα με τον κ. Γαβριηλίδη, την άνοιξη θα αρχίσει το έργο της αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα (ταρτάν), ενώ στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται ακόμη, νέο σκάμμα, στρώμα άλματος ύψους, βαλβίδα σφαιροβολίας, κ.ά.

Η ολοκλήρωση των παραπάνω θα σημάνουν κατά τον κ. Γαβριηλίδη οτι “επιτέλους θα μπορούμε να αναλάβουμε διοργανώσεις στίβου, κάτι πολύ ωφέλιμο για την πόλη μας όταν θα επιστρέψουμε με το καλό στην κανονικότητα”.

Εξάλλου, στόχος της Διοίκησης είναι και η τοποθέτηση συνθετικού ή φυσικού χλοοτάπητα στο χωμάτινο γήπεδο, καθώς και η κατασκευή αποδυτηρίων, “για να το χρησιμοποιούν οι ομάδες μας”, εισήγηση η οποία έχει ήδη βρει σύμφωνους τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα από τη Διοίκηση, όπως εργασίες συντήρησης, απολυμάνσεις λόγω covid, εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων μπάσκετ, προσλήψεις προσωπικού, εργασίες ανακατασκευής των γηπέδων τένις (θυμηθείτε εδώεδώεδώεδώ και εδώ).