Εν όψει των μαθητικών αναγκών σε υλικοτεχνική υποδομή στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολείων με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, ο Δήμος Κομοτηνής προχώρησε στη διαδικασία προμήθειας 90 τάμπλετ για τη διάθεσή τους στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης προκειμένου με τη σειρά τους να τα παραδώσουν σε μαθητές και μαθήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χορήγηση των τάμπλετ συνοδεύεται και από ασύρματη πρόσβαση στο internet χωρίς δέσμευση συμβολαίου και μηνιαίες χρεώσεις.

b43aead3 paradosi tablet 1Τα πρώτα 45 τάμπλετ και τις ισάριθμες κάρτες ασύρματης σύνδεσης, παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαριγούλα Κοσμίδου η οποία ευχαρίστησε τον Δήμο εξηγώντας ότι οι ανάγκες είναι σημαντικές.

“Η πραγματικότητα της τηλεκπαίδευσης ορίζεται από την ανάγκη να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού, γι’ αυτό και ο Δήμος συνεχίζει να είναι αρωγός μέχρι να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή των μαθητών όλων των βαθμίδων στις σχολικές αίθουσες”, δήλωσε ο Δήμαρχος.

c6498741 paradosi tablet 2