45 τάμπλετ παρέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης

"Η πραγματικότητα της τηλεκπαίδευσης ορίζεται από την ανάγκη να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού, γι’ αυτό και ο Δήμος συνεχίζει να είναι αρωγός μέχρι να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή των μαθητών όλων των βαθμίδων στις σχολικές αίθουσες", δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ TABLET (2)

Εν όψει των μαθητικών αναγκών σε υλικοτεχνική υποδομή στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολείων με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, ο Δήμος Κομοτηνής προχώρησε στη διαδικασία προμήθειας 90 τάμπλετ για τη διάθεσή τους στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης προκειμένου με τη σειρά τους να τα παραδώσουν σε μαθητές και μαθήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χορήγηση των τάμπλετ συνοδεύεται και από ασύρματη πρόσβαση στο internet χωρίς δέσμευση συμβολαίου και μηνιαίες χρεώσεις.

45 τάμπλετ παρέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΡοδόπηςΤα πρώτα 45 τάμπλετ και τις ισάριθμες κάρτες ασύρματης σύνδεσης, παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαριγούλα Κοσμίδου η οποία ευχαρίστησε τον Δήμο εξηγώντας ότι οι ανάγκες είναι σημαντικές.

“Η πραγματικότητα της τηλεκπαίδευσης ορίζεται από την ανάγκη να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού, γι’ αυτό και ο Δήμος συνεχίζει να είναι αρωγός μέχρι να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή των μαθητών όλων των βαθμίδων στις σχολικές αίθουσες”, δήλωσε ο Δήμαρχος.

45 τάμπλετ παρέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood