Εν όψει της έλευσης του νέου έτους, ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, με δήλωσή του αναφέρεται συνοπτικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που ενέσκηψαν το 2020, και ατενίζει το 2021 με “αισιοδοξία, υπομονή και ελπίδα, σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο καθήκον μας”.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

“Το 2020 βιώσαμε όλοι μας μία πρωτοφανή κρίση που μας πλήγωσε και ανέτρεψε την καθημερινότητα μας. Παρ’ όλα αυτά, στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών αντέξαμε. Αλλάξαμε, δοκιμαστήκαμε, μάθαμε και αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις νέες προκλήσεις, γιατί η καλή τοπική διακυβέρνηση σώζει τις κοινωνίες και δίνει ελπίδα για το μέλλον.

  • Η Δημοτική Αρχή διαχειρίστηκε αποτελεσματικά την κρίση και υποστήριξε τους πολίτες και την τοπική οικονομία με κάθε τρόπο.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές λειτούργησαν αξιόπιστα.
  • Οι αιρετοί με θέσεις ευθύνης ανταποκρίθηκαν επάξια στον θεσμικό τους ρόλο.
  • Οι δομές του Δήμου και οι δημοτικές υπηρεσίες υιοθέτησαν νέους τρόπους και σύγχρονες μεθόδους παροχής υπηρεσιών στην κοινωνία.

Ατενίζουμε με αισιοδοξία το 2021.

Με υπομονή και ελπίδα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο καθήκον μας, με προγραμματισμό και όραμα, όλοι μαζί θα κατακτήσουμε τους στόχους μας για μια ευημερούσα τοπική κοινωνία, με προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη.

Εύχομαι το 2021 όλοι μας να είμαστε γεροί, δυνατοί και μάχιμοι”.