Με αφορμή τη σημερινή έντονη βροχόπτωση στον Ίασμο και τα περιορισμένα προβλήματα που προκλήθηκαν, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, “Όραμα Αναγέννησης”, του Κυριάκου Αμούτζα, αφού συγχαίρει “την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και τον Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια και τη στήριξη την οποία παρείχαν έγκαιρα στους συνδημότες μας λύνοντας έτσι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης”, εγκαλεί τον δήμαρχο Οντέρ Μουμίν, τονίζοντας: “Η Αντιπολίτευση επανειλημμένα έχει ζητήσει από τον κο Δήμαρχο να καθαριστούν οι χείμαρροι που προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και ανυπολόγιστες ζημιές στον κάμπο του Ιάσμου, αλλά δυστυχώς ο κος Δήμαρχος ολιγωρεί”.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης “Όραμα Αναγέννησης”:
“Η παράταξή μας θα ήθελε να συγχαρεί για άλλη μια φορά την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και τον Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια και τη στήριξη την οποία παρείχαν έγκαιρα στους συνδημότες μας λύνοντας έτσι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Ο κος Δήμαρχος από την άλλη πλευρά, ενώ εδώ και καιρό έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δηλώσεις περί μέριμνας του Δήμου για τον δημότη Ιάσμου, σήμερα βγήκε στο διαδίκτυο να μας πει πως “o Δήμος θα καθαριστεί”. Μα το θέμα δεν είναι να καθαριστεί. Το θέμα είναι να μη χρειάζεται να καθαριστεί κάθε φορά που έχουμε έντονη βροχόπτωση, ούτε οι συνδημότες μας να τρέμουν στην ιδέα πως θα πλημμυρίσουν!
Επίσης ο κος Δήμαρχος μας ενημέρωσε πως “κόπηκε το δίκτυο σε 3-4 σημεία”. Μα πώς συνέβη αυτό αφού έχουν καθαριστεί τα φρεάτια; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!
Η Αντιπολίτευση επανειλημμένα έχει ζητήσει από τον κο Δήμαρχο να καθαριστούν οι χείμαρροι που προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και ανυπολόγιστες ζημιές στον κάμπο του Ιάσμου, αλλά δυστυχώς ο κος Δήμαρχος ολιγωρεί. Σπεύδει όμως να στείλει – όχι κακώς – μηχανήματα και υπαλλήλους του Δήμου για παροχή βοήθειας στην Καρδίτσα!
Μήπως οι δημότες της Καρδίτσας είναι πιο πάνω από τους δημότες του Ιάσμου ή μήπως όλα τελικά γίνονται για την προσωπική προβολή του Δημάρχου;
Τέλος, είναι το λιγότερο προκλητικό ο υπέρμαχος της τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του covid-19, να κάνει δηλώσεις στην κάμερα χωρίς να τηρεί τα στοιχειώδη, τη χρήση της μάσκας!”.