(φωτό: ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης)

Ο Δήμος Κομοτηνής επ’ αφορμή των εορτών απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δημότες του για πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προφύλαξης.

Από την πρώτη μέρα που εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, η Δημοτική Αρχή συνεργάζεται αγαστά και αδιάλειπτα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης η οποία στέκεται με αποτελεσματικότητα και συνέπεια στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η στενή και διαρκής αυτή συνεργασία έχει ως συνέπεια να περιφρουρείται και να διαφυλάσσεται στον μέγιστο κατά το δυνατό βαθμό η σωστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας στη Ροδόπη συνεχίζονται, και ο Δήμος Κομοτηνής αναγνωρίζει την καθοριστική συμβολή της στον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Οι λειτουργοί της Αστυνομίας αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε παραβάσεις, είτε πρόκειται για περιορισμό μετακίνησης, είτε για μη χρήση μάσκας, είτε για τους  κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων.

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει εστιάσει με το μέγιστο των δυνάμεών του στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, και η Δημοτική αρχή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και στον Αστυνομικό Διευθυντή προσωπικά για όλη αυτή τη διαρκή και καθ’ όλα σημαντική για την περιφρούρηση των μέτρων υγιεινής συνεργασία.