Συνοριοφύλακες του Ιάσμου και των Σαπών, συνέλαβαν 12 παράνομους μετανάστες και τους διακινητές τους

Συνοριοφύλακες του Ιάσμου και των Σαπών, συνέλαβαν 12 παράνομους μετανάστες και τους διακινητές τους.
2 (37)

Συνελήφθησαν στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομαστην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Συνοριοφύλακες του Ιάσμου και των Σαπών, συνέλαβαν 12 παράνομους μετανάστες και τους διακινητές τουςΣτη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή της  Νέας Κεσσάνης Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή την 15-12-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνοριοφύλακες του Ιάσμου και των Σαπών, συνέλαβαν 12 παράνομους μετανάστες και τους διακινητές τουςΚατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood