Την καθιερωμένη επίσκεψη των ημερών στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι “ειδικά τις φετινές γιορτές οι καταναλωτές της πόλης μας οφείλουν να στηρίξουν τους ντόπιους επαγγελματίες γιατί στόχος όλων μας πρέπει να είναι να μην κλείσει κανένα μαγαζί εξ αιτίας της πανδημίας και από έλλειψη κοινωνικής συνοχής”.
Τούτου δοθέντος, με ικανοποίηση διαπίστωσε πως οι Κομοτηναίοι πράγματι στηρίζουν την αγορά της πόλης, είτε επισκεπτόμενοι τα καταστήματα είτε με τηλεφωνικές παραγγελίες που εξυπηρετούνται κατ’ οίκον.
Ακόμη ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επαγγελματίες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και αναγνώρισε ότι “υπάρχουν ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με σοβαρά έργα που είναι στον σχεδιασμό μας, και όχι με προσωρινές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού”.
Εξάλλου, όπως δήλωσε, “ο Δήμος Kομοτηνής είναι και θα παραμείνει σύμμαχος των επαγγελματιών στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία αλλά και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο”.
Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του διένειμε και μάσκες (με το έμβλημα του Δήμου Κομοτηνής), τονίζοντας πως “είναι απαραίτητο να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για να βρει όλους τους δημότες υγιείς η επόμενη περίοδος”, και ευχόμενος “καλές γιορτές στους επαγγελματίες, στις οικογένειές τους, αλλά και στους πελάτες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής”.