Στη δημιουργία εξεταστικού κέντρου στην Ξυλαγανή για τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, προχωρά ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 08:00 – 14:00, για τη διεξαγωγή των τεστ, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ξυλαγανής που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο Δήμος.

Από σήμερα, όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν τεστ, μπορούν να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα testing.gov.gr και στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν SMS με την ημέρα και ώρα της εξέτασής τους. Με το συγκεκριμένο μήνυμα επιβεβαίωσης, θα είναι ελεύθερη η μετακίνησή τους από και προς το εξεταστικό κέντρο.

“Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΕΟΔΥ προχώρησε στην παραχώρηση του χώρου και προσέφερε όλες τις αναγκαίες υποδομές και εργασίες που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου”, αναφέρει ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος.