Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!

Το gofm.gr είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που μας προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, έτοιμες σαλάτες και γεύματα, όσπρια, επιλεγμένα τρόφιμα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα, από το 1997.
1243425_644381622269450_577686260_o
  • Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!

Το Fruit Market Gogotsis έρχεται πλέον κοντά μας με ένα μόνο κλικ και με το ίδιο χαμόγελο που μας εξυπηρετεί 23 χρόνια τώρα!
Με τη δημιουργία του νέου, ηλεκτρονικού του καταστήματος, συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία με τη διάθεση της νέας γενιάς για εξέλιξη, και στοχεύει στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών που κάνουν τις αγορές τους μέσω διαδικτύου.
Το gofm.gr είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που μας προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το 1997.
Γνωρίστε το, παραλαμβάνοντας με ένα κλικ στην πόρτα σας φρέσκα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε και να παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια!
Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!
Βρείτε στους πάγκους του ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα από το χωράφι του παραγωγού καθώς και δικής του παραγωγής, έτοιμες σαλάτες και γεύματα, όσπρια, επιλεγμένα τρόφιμα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα.
Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!Ανακαλύψτε ακόμη τις ειδικές προσφορές, καθώς και τη δυνατότητα να σας φέρει όποιο προϊόν εκτός καταλόγου επιθυμείτε!
Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!
Ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση
Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, καθώς και η υποδειγματική εξυπηρέτηση, είναι για τους ανθρώπους του Fruit Market Gogotsis και του gofm.gr αξίες αδιαπραγμάτευτες, “ώστε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας όταν αυτά βρίσκονται στο τραπέζι σας”, όπως σημειώνουν, συμπληρώνοντας: “Η προέλευση των προϊόντων μας πηγάζει από τη συνεργασία μας με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της ποιότητας των προϊόντων μας αλλά και της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. Αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να συνεχίζουμε να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, είναι η δική τους εμπιστοσύνη και αγάπη“.
Το καλύτερο οπωροπωλείο της Κομοτηνής, τώρα διαθέτει και e-shop!
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood