Ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να διανοηθεί τα όσα έκανε ένας νεαρός στα Τρίκαλα, στην ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών ανιψιά του, όταν η μητέρα της (και αδελφή του) την άφησε για να την προσέχει! Και η ίδια διαπίστωσε με αηδία και οργή ότι ο 23χρονος αδερφός της υποχρέωνε το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι να του κάνει … στοματικό έρωτα!

Όπως κατήγγειλε η 37χρονη από την Κομοτηνή που ζει με την κόρη της σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο των Τρικάλων, φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα τον αδερφό της χωρίς να φαντάζεται τι έκανε στο παιδί της. Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του, ο νεαρός ασέλγησε με τον ίδιο τρόπο στην 4χρονη τουλάχιστον δύο φορές από τις 23 Δεκεμβρίου!

Με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας ο νεαρός συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ το κοριτσάκι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, και θα το παρακολουθήσει και παιδοψυχολόγος.

Μετά την απολογία του, ο 23χρονος, που βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση, ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών.

Πηγή: protothema.gr

Επιμέλεια: inkomotini.gr