2,1 εκ. € ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για την ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων του Έβρου μέσω του LEADER

Συνολικά θα ωφεληθούν είκοσι ιδιωτικές επενδύσεις, η συνολική ενίσχυση των οποίων μαζί με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, φτάνει τα 3.805.850 ευρώ.
Leader Δημοσυνεταιριστική Έβρος
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια θα διαθέσει στη Δημοσυνεταιριστική «Έβρος» Α.Ε. πόρους ύψους 2.101.780 ευρώ από το πρόγραμμα CLLD-LEADER για την υλοποίηση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα σε αγροτικές περιοχές των Δήμων Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.
Πρόκειται για δράση ενίσχυσης ιδιωτικών επενδύσεων με στόχο την τοπική ανάπτυξη στις συγκεκριμένες περιοχές, που αφορούν είτε στη μεταποίηση και στην εμπορία γεωργικών προϊόντων (ελαιοτριβεία, τυροκομεία, οινοποιεία, παγωτοποιεία, κ.ά.), είτε στον τουρισμό (ξενοδοχεία, επιπλωμένα δωμάτια, κ.ά.), είτε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών (άθληση, διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, κ.ά.).
Συνολικά θα ωφεληθούν είκοσι ιδιωτικές επενδύσεις, η συνολική ενίσχυση των οποίων μαζί με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, φτάνει τα 3.805.850 ευρώ.
Με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοσυνεταιριστικής «Έβρος» Α.Ε. στον Προβατώνα, με τον περιφερειακό σύμβουλο Έβρου Βασίλη Δελησταμάτη, και είχε ενημέρωση για τις επενδύσεις που θα ενισχυθούν, από τον Πρόεδρο της εταιρείας, Δήμαρχο Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο, και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Βαγγέλη Καζάκη.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood