Στα προημιτελικά του μονού κοριτσιών και στον τελικό του διπλού κοριτσιών, του Tennispark Open της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe στα Σκόπια, έφτασε η 14χρονη Κομοτηναία τενίστρια Αναστασία Παρασκευούδη, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία μεταξύ των μελών της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στο μονό των κοριτσιών, η Παρασκευούδη, Νο 202 στη συνολική κατάταξη της Ευρώπης και No 3 του ταμπλό της διοργάνωσης, προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο όπου επιβλήθηκε με 6-0, 6-0 της Σκοπιανής Monika Temkova. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τη Βουλγάρα Anita Ivanova, συμπαίκτριά της στο διπλό, και έπειτα από δύο «κλειστά» σετ ηττήθηκε με 6-4, 6-4.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Παρασκευούδη – Ivanova πρώτα ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κατερίνας Αργυρίου και της Blearta Ukehaxhaj με walkover, για να κερδίσουν στη συνέχεια το Νο 1 ζευγάρι του ταμπλό, τη Μαυροβούνια Edisa Hot και τη Βόσνια Katarina Trivic, με 6-4, 3-6, 10-5. Με αυτή τη νίκη προκρίθηκαν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τη Ρουμάνα Silvia Maria Costache και την Ουκρανή Luyiza Dadvani, No 2 του ταμπλό, με 7-5, 6-1.