Τη 2η θέση στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, κατέκτησε η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», με το έργο REUNION, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο καθηγητής μουσικής του σχολείου κ. Βασίλης Γρένδας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, και ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία – Λύκεια τα περισσότερα – η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου από την Αλεξανδρούπολη έκανε την έκπληξη αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, τα θετικά σχόλια των διοργανωτών, και την επιβράβευση από την κριτική επιτροπή με το 2ο Βραβείο.

Οι δράσεις ωστόσο της ομάδας των δεκατεσσάρων μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ τάξης του σχολείου, δεν σταματούν εδώ. Στις 16 και  17 Απριλίου, και ώρα 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, θα ανεβάσουν την παράσταση «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Γρένδα. Τα έσοδα μάλιστα της παράστασης, με γενική είσοδο 3 ευρώ και δωρεάν για τους μαθητές, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.