1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding

Συμμετείχαν στους αγώνες εντελώς natural, χωρίς δηλαδή να κάνουν χρήση διεγερτικών ή στεροειδών που συνηθίζονται στον χώρο της σωματοδιάπλασης.
Screenshot_874

Την 1η θέση στο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης (bodybuilding) και fitness που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, και συγκεκριμένα στην κατηγορία women’s bikini +1.64m, κατέκτησε η Κομοτηναία Χαρά Ελευθερίου στην πρώτη της συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση.

Ταυτόχρονα, το ταίρι της στη ζωή, Φώτης Γεωργιάδης, κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία classic bodybuilding -1.75m, συμμετέχοντας και ο ίδιος για πρώτη φορά σε τέτοιους αγώνες.

Για τη συμμετοχή τους προετοιμάστηκαν επί ενάμιση χρόνο. Η προπόνησή τους περιλάμβανε βάρη, αερόβια άσκηση και διατροφή. Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας τους, αυτή του όγκου, με στόχο την αύξηση της μυϊκής μάζας, ακολούθησαν διατροφή με θερμιδικό πλεόνασμα (δηλαδή πολύ φαγητό), και πολλά βάρη. Στη δεύτερη φάση, της γράμμωσης, έκαναν πάλι βάρη, πολύ αερόβια άσκηση, και διατροφή με θερμιδικό έλλειμα (δηλαδή ελάχιστο λίγο φαγητό, χωρίς υδατάνθρακες και καθόλου λιπαρά, με παρά πολύ λίγες θερμίδες) για απώλεια λίπους. Η δεύτερη φάση διήρκησε τέσσερις μήνες και η δίαιτα ήταν εξαντλητική.

Αμφότεροι συμμετείχαν στους αγώνες εντελώς natural, χωρίς δηλαδή να κάνουν χρήση διεγερτικών ή στεροειδών που συνηθίζονται στον χώρο της σωματοδιάπλασης – μάλιστα οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν “open” δηλαδή άνευ αντιντόπινγκ τεστ και είναι “κοινό μυστικό” οτι σχεδόν όλοι οι αθλητές λαμβάνουν νόμιμα αναβολικά.

“Εμείς θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό τον αγώνα χωρίς κανένα βοήθημα γιατί θέλουμε να προωθήσουμε τον καθαρό αθλητισμό, να πούμε όχι στις ουσίες – πολλώ μάλλον στις απαγορευμένες – και φυσικά πάνω από όλα είναι η υγεία μας και μετά μια καλή θέση στον αγώνα”, σημειώνουν η Χαρά και ο Φώτης. Και οι δύο κάνουν λόγο για “μια παρά πολύ όμορφη εμπειρία”, ενώ η Χαρά προσθέτει: “Δεν περίμενα να βγω νικήτρια της κατηγορίας, ήταν μια έκπληξη για μένα”.

Πλέον ο Φώτης και η Χαρά είναι σε φάση reverse diet, δηλαδή ανεβάζουν σιγά-σιγά τις θερμίδες που καταναλώνουν μέχρι να φτάσουν σε ένα υγιές σημείο διότι έχει πέσει παρά πολύ το ποσοστό σωματικού λίπους τους.

Όσο για το μέλλον, “δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε σε κάποιον επόμενο αγώνα”, αναφέρουν.

1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding 1η και 4η θέση για τη Χαρά Ελευθερίου και τον Φώτη Γεωργιάδη σε αγώνες bodybuilding

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood