Μια πρωτιά και μια δεύτερη θέση, κατέκτησαν οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό τουρνουά Vermio Soccer Festival 2021, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις μέσα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους!

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής συμμετείχε στη διοργάνωση με τρία τμήματα σε δύο ηλικιακές κατηγορίες – Κ12 (2009 και 2010) και Κ14 (2007-2008).
  • Το τμήμα Κ12-2009 κατέκτησε τη πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας με 3-0. Έφτασε στον τελικό τερματίζοντας 1ο στον όμιλό του, καθώς κέρδισε και τους πέντε αγώνες που έδωσε (με Εθνικό Ευόσμου 7-1, με Αστέρα Νάουσας 5-1, με Ειρηνούπολη 5-1, με Pro Soccer Θεσσαλονίκης 2-0, και με FC Βέροια 1-0).

  • Το τμήμα Κ14 κατέκτησε τη δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό από την ΠΑΕ Άρης με 3-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κράτησε σε αγωνία όλους τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έφτασε στον τελικό τερματίζοντας 1ο στον όμιλό του καθώς κέρδισε και τους τρεις αγώνες που έδωσε (με ΑΕΚ Καρυώτισσας 5-2, με Εδεσσαϊκό 3-1, και με Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας 2-1).

  • Το τμήμα Κ12 (2010) αν και ηλικιακά μικρότεροι καθώς αντιμετώπιζαν αντιπάλους του 2009, κατάφεραν να γίνουν ανταγωνιστικοί, να πάρουν δύο νίκες στον όμιλο και να ισοβαθμήσουν στην 3η θέση του ομίλου με τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Στο τελευταίο τους παιχνίδι για την κατάταξη ηττήθηκαν με 1-0 από τη ΠΑΕ Βέροια παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο. 
Η Διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει τα παιδιά, τους γονείς τους και τους προπονητές “για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά αποκομίζοντας κολακευτικά σχόλια από τις αντίπαλες ομάδες και τους παρευρισκόμενους θεατές”.
“Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει εξέλιξη μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθείται και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια”, σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας Δημήτρης Παγωνίδης συγχαίροντας τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας “για την αποφασιστικότητα, το πάθος, το ήθος και την πειθαρχεία που επέδειξαν, καθώς και για τα ψυχικά αποθέματα που κατέθεσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου τουρνουά”.