Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης ανήκουν από σήμερα οι δεκαεννέα αστυνομικοί με καταγωγή από τη Ροδόπη που έχουν οργανική θέση στην Αττική αλλά υπηρετούσαν μέχρι χθες με απόσταση στον Έβρο στο πλαίσιο του προγράμματος “Ασπίδα”, εξέλιξη που ικανοποιεί και την εκπεφρασμένη προσωπική τους επιθυμία αλλά η μετακίνησή τους παρέμενε “στα χαρτιά”.
“Η μετακίνηση των συναδέλφων θα δώσει ανάσα στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού μας και θα τις ανακουφίσει όσον αφορά τα ήδη βεβαρυμμένα λόγω συγκυριών αστυνομικά καθήκοντα, ενώ θα ενισχύσει τη δράση της αστυνομίας και στον τομέα των μεταναστευτικών ροών”, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης που για τη διεκδίκηση της θετικής κατάληξης του ζητήματος – ειδικά μετά τον περιορισμένο αριθμό συμπληρωματικών μεταθέσεων στη Ροδόπη – είχε διαδοχικές συναντήσεις μαζί με τη Γραμματέα της Ένωσης Σταματία Καλογριά, με τους βουλευτές Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρη Χαρίτου.
Τούτων δοθέντων, “θα τερματιστεί η αγωνία των συναδέλφων μας, καθώς και θα ενδυναμωθεί το αίσθημα ασφαλείας των συμπολιτών μας”, συμπληρώνει ο κ. Μαχαιρίδης.
e4e3e45f astinomikos proedros maxairidis panagiotis
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης.