Στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ιταλίας βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Κομοτηνής του ΠΑΟΚ, Αλπασλάν Ταχσίν.

taxsin paiktis paokΣυγκεκριμένα, για τον νεαρό που χαρακτηρίζεται «κλασικό δεκάρι που βγάζει μάτια», σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ενδιαφέρονται οι Γιουβέντους, Ρόμα και Μίλαν. Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα, τον ταλαντούχο παίκτη παρακολουθούν ο μάνατζερ Ισαάκ Λόπεζ και ο θρυλικός πρώην τεχνικός διευθυντής της Σεβίλης και τέως της Ρόμα, Μόντσι.

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΤην ίδια ώρα πάντως, δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, γράφουν και για αντίστοιχο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τέσσερα περίπου χρόνια ο Αλπασλάν Ταχσίν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον και ισπανικών συλλόγων συμμετέχοντας σε δοκιμαστικά στην Ισπανία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αναφέρει: “Μεγάλη χαρά για την Ακαδημία μας όσον αφορά τις δημοσιεύσεις σε διεθνή ιταλικά και τουρκικά sites για το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων προς τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Αλπασλάν Ταχσίν. Εν συντομία τα sites αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ομάδες όπως οι Roma, Juventus, Milan, που στοχεύουν στον 15χρονο Ταχσίν Αλπασλάν που ανήκει στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τα νέα έφερε ο μάνατζερ Ισαάκ Λόπεζ ο οποίος είναι σε επαφή με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Roma, Μonchi, που παρακολουθεί τον 15χρονο. Η Διοίκηση της Ακαδημίας μας είναι σε επικοινωνία με τους άμεσα εμπλεκόμενους και για περαιτέρω εξελίξεις θα υπάρξει ενημέρωση”.

ΕΥΧΕΣ ΠΑΟΚ 5