14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. Θράκης ευχαριστεί θερμά το σωματείο "Άτλας Κομοτηνή B.C." για τη φιλοξενία του, παραχώρησε μέρος του γηπέδου του για τις γραπτές εξετάσεις και διοργανώνοντας φιλικό αγώνα για τις πρακτικές εξετάσεις.
05 ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑ-ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή από την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, οι εξετάσεις της Σχολής Διαιτησίας 2023 του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης.

Τις εξετάσεις διεξήγαγε ο αντιπρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. και Περιφερειάρχης του Συνδέσμου, Θεόφιλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τους νέους διαιτητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες του, τονίζοντας την αναγκαιότητα της ένταξης στη διαιτησία, των αξιών της ισονομίας, αξιοκρατίας και διαφάνειας, τις οποίες τους συμβούλεψε να τις υιοθετήσουν και στη ζωή τους.

Αποφοίτησαν επιτυχώς και ονομάστηκαν Διαιτητές Τοπικών Κατηγοριών, οι:

ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΖΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΓΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΠΙΣΤΙΟΛΑ ΑΝΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

 

14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης 14 νέοι και νέες διαιτητές καλαθοσφαίρισης αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood