Ημερίδα με θέμα «Πέντε χρόνια λειτουργίας του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας: προσδοκίες και πραγματικότητα», διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης.
- Άρης Μανούδης, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics: “Ιστορική διαδρομή του ανοίγματος και προτάσεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων”.
- Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ: “Η λειτουργία του κάθετου άξονα και οι επιπτώσεις στην τοπική επιχειρηματικότητα”.
- Κώστας Κατσιμίγας: Αρχιτέκτονας-Χωροτάκτης, τέως Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜ-Θ: “Η δυναμική της διασυνοριακότητας Ελλάδας – Βουλγαρίας σε σχέση με τη γεωπολιτική πραγματικότητα και τις διεθνείς συγκυρίες”.
Η μερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΕΒΕΣ (Σοφ. Κομνηνού 13 – Κομοτηνή).