Έντεκα ακόμη υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του “Ξε-Κίνημα για την Πόλη”, ανακοίνωσε ο Τάσος Βαβατσικλής, μετά τους πρώτους έντεκα που ανακοίνωσε προ ημερών.

“Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί φορέα λαϊκής εξουσίας και όχι πεδίο δημοσίων σχέσεων. Δεν ασκείται με όρους θεάματος. Οι πολίτες στις γειτονιές και τους οικισμούς έχουν πρόσωπο, έχουν δραστηριότητα. Δεν είναι “τυχαίοι”, ούτε άγνωστοι. Έχουν όνειρα για την πόλη και τον Δήμο”, τονίζει ο κ. Βαβατσικλής.
Τη δεύτερη ενδεκάδα υποψηφίων, αποτελούν οι:
1. ΔΑΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ, Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. (Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης), Προπονητής Ποδοσφαίρου, πρώην Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής – Βασικό μέλος του Πανθρακικού στην πρώτη ιστορική άνοδο της ομάδας της πόλης μας στην Ά Εθνική Κατηγορία.
2. ΚΛΩΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Dr Πολιτικός Μηχανικός Υδραυλικής και Υπολογιστών, Ερευνητής και πρώην Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., Νυν Προιστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.
3. ΑΡΗΦ ΧΑΣΑΝ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Οικισμός Ηφαίστου.
4. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος.
5. ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ή ΜΑΚΗΣ, Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. Δραστηριοποιείται σε κοινωνικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά κινήματα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
6. ΤΣΙΡΩΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Έμπορος.
7. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΙΑΖΗΜ ΚΑΓΙΑ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Γ.Γ. Σωματείου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Λαικών Αγορών.
8. ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος.
9. ΚΙΟΡΠΕΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Υπάλληλος ΕΛΤΑ.
10. ΙΜΠΙΣ ΧΟΥΣΑΜΕΝΤΙΝ – ΖΑΜΟΣ, Μικροπωλητής, Οικισμός Τέρμα Ανδριανουπόλεως.
11. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μηχανολόγος – Μηχανικός ΤΕΙ, Αν. Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Οικολόγων – Πρασίνων.