Η Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη 16/02/2016 και ώρες 10:00 έως 14:00 στο Πολυλειτουργικό κέντρο (Γ. Μαρασλή 1) θα διανεμηθούν πορτοκάλια και μανταρίνια στο πλαίσιο του προγράμματος της δωρεάν διανομής οπωροκηπευτικών προϊόντων.

portokaliaΑντίστοιχα θα μοιραστούν εσπεριδοειδή και στους Δήμους Μαρωνείας-Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών, των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης, της οποίας επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Κομοτηνής.

Ωφελούμενοι – τελικοί αποδέκτες του προγράμματος, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, είναι οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης (Αλληλεγγύης) και οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Συνολικά θα διανεμηθούν πενήντα τόνοι πορτοκάλια και πενήντα τόνοι μανταρίνια τα οποία παραλαμβάνονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, σήμερα Δευτέρα 15/2.