1.000 € πλήρωσε οξύθυμος που προκάλεσε ζημιές σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

1.000 € πλήρωσε οξύθυμος που προκάλεσε ζημιές σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ

Οξύθυμος Ρομά προκάλεσε φθορές σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο με την άμεση επέμβαση του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδη Μυλωνά, υποχρεώθηκε στην καταβολή αποζημίωσης ύψους 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έχει ως εξής: Την Πέμπτη 15/11/2018, το πλήρωμα ασθενοφόρου παρέλαβε ασθενή από την περιοχή των Λιοσίων Αττικής, ενώ κατά τη διάρκεια της διακομιδής, το ασθενοφόρο ακολουθούσε και ο σύζυγος της ασθενούς με δικό του όχημα. Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ο σύζυγος διαμαρτυρήθηκε στους εργαζόμενους ότι δεν έτρεχαν κατά τη διαδρομή, και εν συνεχεία μαινόμενος προκάλεσε ζημιές στο ασθενοφόρο. Συνελήφθη από την Αστυνομία και μαζί με τους δύο εργαζόμενους του πληρώματος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στην οδό Σεβαστουπόλεως. Εκεί παρουσιάστηκε και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, καθώς επίσης και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ προσήλθε και ο πατέρας του δράστη ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε την ιδιότητα του «Πρόεδρου των Ρομά». Εξετάζοντας ο κ. Μυλωνάς επιτόπου τη δυνατότητα κατάθεσης μήνυσης για τις φθορές στο ασθενοφόρο, και κατά τη συζήτηση που είχε με τα εμπλεκόμενα άτομα του πληρώματος, του ζήτησαν να μην εμπλακούν περαιτέρω σε σχετικές δικαστικές διαδικασίες (έστω και ως μάρτυρες), φοβούμενοι τυχόν συνέπειες στην περίπτωση ενός πιθανού επόμενου σήματος διακομιδής από τη συγκεκριμένη περιοχή. Ο κ. Μυλωνάς επικοινώνησε με τον νομικό σύμβουλο του ΕΚΑΒ, και αφού προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα οι υπεύθυνοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου, κοστολόγησαν τη ζημιά στα 1.000 ευρώ.

“Προκειμένου λοιπόν να διασφαλίσω με κάθε τρόπο την αποζημίωση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο όχημα, ζήτησα από τον πατέρα του δράστη να καταβάλλει το ποσό αυτό, αφού ήδη η Αστυνομία είχε προβεί σε μήνυση αυτεπαγγέλτως. Εκείνος συμφώνησε και παρέδωσε τα χρήματα στον παρόντα Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, παρουσία ενός ακόμα μέλους του Σωματείου Εργαζομένων και ενός εργαζομένου του συνεργείου”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς.

1.000 € πλήρωσε οξύθυμος που προκάλεσε ζημιές σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

 

Τα χρήματα μετρήθηκαν και παραδόθηκαν στο λογιστήριο το οποίο και εξέδωσε σχετική απόδειξη είσπραξης του ανωτέρω ποσού και η οποία δόθηκε στους καταβάλλοντες την επόμενη μέρα.

Το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο συνεργείο προς επισκευή.

“Θεωρώ ότι με τις ενέργειές μου υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον και εξασφάλισα τη γρήγορη επισκευή ενός ασθενοφόρου που παρέχει τόσο πολύτιμες για το κοινό υπηρεσίες καθημερινά”, αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood