Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το όνομά του!

Στις Σέρρες όπου ολοκληρώθηκε με τη 2η αγωνιστική και τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, η … tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έδωσε ηχηρό παρών με δύο χρυσά μετάλλια αλλά και με συλλογή βαθμών και ρεκόρ για την πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ.

Ο Γιάννης Δουλγέρης μετά από μια σειρά τραυματισμών επανήλθε στην πρώτη θέση των 200 μ. – που του ανήκε – με χρόνο 21,86 χαρίζοντας στην ομάδα του το ένα από τα δύο χρυσά και την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται!

Το δεύτερο χρυσό για τη σπουδαία ομάδα της Κομοτηνής, κατέκτησε η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα στο τριπλούν, με πολύ καλή επίδοση και με άλμα στα 11,60.

Ακόμη, στα 200 μ. η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κατάφερε να τερματίσει 4η πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 25,80, ενώ η Μάρα Κουκούτση που δοκιμάστηκε αν και αθλήτρια του μήκους, τερμάτισε 6η με χρόνο 26,22. Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια της Γιάννας Γιόβα που αν και τραυματισμένη κατάφερε να μπει στον τελικό των 200 μ. Πολύ καλή επίδοση έκανε όμως και η Ματίνα Μάρκου στα 400 μ. με εμπόδια, με χρόνο 68,79 και κατακτώντας την 4η θέση πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα. Αξιοσημείωτη και η 13η θέση στα 200 μ. του βετεράνου Γιώργου Λεπίδα που με χρόνο 23,78 συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, κάτι που πέτυχε και ο Στέλιος Ντέμος με 23,87. Μεγάλος απών, ήταν ο πρωταθλητής των 400 μ. με εμπόδια Κοσμάς Παπαδόπουλος στον οποίο ο σύλλογός του εύχεται να επανέλθει γρήγορα στη δράση και στις επιτυχίες.

Έτσι, το διήμερο του Πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής 1ο σύλλογο στη Θράκη με τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια και 129  βαθμούς, αλλά και πολλά ρεκόρ και πολύ θετική ενέργεια για την αγωνιστική του πορεία.