9η Εθελοντική Αιμοδοσία Ν. Σιδηροχωρίου Κομοτηνής: Τόσο απλά, τόσο σπουδαία…

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 40

Οι άνθρωποι εκεί στον Μορφωτικό Όμιλο Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, είναι…Άνθρωποι!

Είναι από τις περιπτώσεις που ότι και να πει ή να γράψει κανείς, προδήλως δεν αρκεί.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΚ 2Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, κάθε έξι μήνες, οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία. Και κάθε έξι μήνες μας «αναγκάζουν» να μιλάμε και να γράφουμε για την αξία της πρωτοβουλίας τους, για τη σημασία της καθιέρωσης της πρωτοβουλίας τους, για την υπεραξία της προσφοράς τους· καθώς με το δικό τους αίμα ανακουφίζονται ή και σώζονται συνάνθρωποί μας…

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΚ 3Με την άοκνη υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, και με την καθοριστική και ανυστερόβουλη σύμπραξη του προσωπικού του Τμήματος Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, κάνουν κάτι τόσο…απλό μα και συνάμα τόσο σπουδαίο!

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΚ 1Την Κυριακή 31/5 το έπραξαν για ένατη συνεχόμενη φορά, και συγκέντρωσαν πενήντα ακόμη μονάδες πολύτιμου αίματος. Μέλη και φίλοι του συλλόγου, με πηγαίο χαμόγελο ανιδιοτελούς προσφοράς, κάποιοι μαζί με τα παιδιά τους, μεταλαμπαδεύοντας την ιδέα του αλτρουισμού στη νέα γενιά, ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα Αγάπης και έδωσαν συνειδητά μέρος από το «είναι» τους, το αίμα τους, για τον άγνωστο συνάνθρωπο που νοσεί ή κινδυνεύει.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΚ 4Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμητρα Λάπατα, η Αντιπρόεδρος κ. Νόνα Ταρσή, η εκ των εμπνευστών και πρωτεργατών της δράσης κ. Εύα Τσουρπουδή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, ήταν ξανά εκεί, πιστοί στο εξάμηνο ραντεβού τους, για να στείλουν εμπράκτως το μήνυμα: «Η Ζωή ανήκει σε όλους».

Τα συγχαρητήρια είναι εκ των ων ουκ άνευ, και ο έπαινος λίγος για αυτόν τον Ανθρωπιστικό Θεσμό στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής που αποδεικνύει πως ότι αξίζει δεν είναι απαραίτητο και να κοστίζει…

ΦΩΤΟ-ΣΤΙΓΜΕΣ

της 9ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Μορφωτικού Ομίλου

Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής

Και αυτή τη φορά, στους εθελοντές αιμοδότες, μοιράστηκαν καλλιτεχνικά ενθυμήματα – δημιουργήματα της κ. Εύας Τσουρπουδή, με το μήνυμα της προσφοράς αίματος.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood