Έρχεται το 3ο Santa Run Κομοτηνής-Συντονιστείτε!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα υλοποιηθεί το δρομικό "Santa Run Komotini" με φιλανθρωπικό σκοπό υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ.
3ο SANTA RUN

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα υλοποιηθεί το δρομικό “Santa Run Komotini” με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπό υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ).

Στο πλαίσιο της δράσης “Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα” που διοργανώνουν εθελοντές και συμμετέχουν ενεργά, καταστήματα, σύλλογοι, φορείς, κλπ, το “Santa Run” έχει καθιερωθεί εμφατικά και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες Κομοτηναίους κάθε ηλικίας.

“Πρόκειται για μια από τις μαζικότερες δράσεις μας που ξεχωρίζει στο ετήσιο καλεντάρι μας”, αναφέρει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και προσθέτει: “Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ιδιαιτέρως συγκινητικό το γεγονός οτι ένα “ποτάμι” συμπολιτών μας κάθε ηλικίας κάθε χρόνο στέλνουν με τη συνέργειά τους το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αισιοδοξίας. Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους καλούμε να φωτίσουν και να χρωματίσουν με τη συμμετοχή τους και τη φετινή δράση, που επίσης θα αποσκοπεί στην ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου οι οποίες βοηθούν συνδημότες μας με έντονες οικονομικές δυσχέρειες”.     

Θυμηθείτε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις διοργανώσεις των προηγούμενων δύο ετών:

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood