Το δικό του «παρών» στον διαγωνισμό Be the One για DJ’ s ηλικίας 16-24 ετών, δίνει και ο Κομοτηναίος Χαράλαμπος Μαυρόπουλος.

Ο νεαρός συντοπίτης μας έχει ήδη αποσπάσει ενθαρρυντικό αριθμό ψήφων, και από τους κριτές, γεγονός που τον καθιστά δυναμικό διεκδικητή διάκρισης!

Στηρίζουμε λοιπόν τη συμμετοχή του γιατί αξίζει και θέλουμε να τον δούμε να παίζει live στο Colour Day Festival!

Εδώ βρίσκουμε την υποψηφιότητά του και το βίντεό του, και πατάμε VOTE για να τον ωθήσουμε ακόμα πιο ψηλά!: http://www.betheone.gr/el/dj/58/MAVDJ/

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2Ο ίδιος, μας συστήνεται ως εξής: «Είμαι ο Χαράλαμπος Μαυρόπουλος από Κομοτηνή. Γεννήθηκα στις 18-1-1995. Ξεκίνησα να παίζω μουσική στα 17 μου, στο σπίτι, και στα 18 μου έπαιξα στο πρώτο καφέ-μπαρ. Είμαι resident dj του Avant Garde και του Omnia Night Club στην Κομοτηνή. Πλέον εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική. Εκτός από την πόλη μου έχω παίξει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Καλαμπάκα, Θάσο, και σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις της πόλης μου. Λαμβάνω μέρος στον διαγωνισμό γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και είναι ένας τρόπος να επεκτείνω τις γνώσεις μου δίπλα σε άτομα που είναι ειδικοί πάνω σε αυτό».